Apák a köbön fotósorozat

2022.01.29

FÉRFI. Pasi. Srác. Ember. Fickó. Legény. Illető. Alak. Tag. Figura.

FÉRJ. Ember. Házastárs. Úr. Hitves. Társ.

APA. Apuka. Fater. Édesapa. Papa. Családapa. Apu. Apácska.

Férfiak, férjek, apák. Különleges gyermekek apukái. Gyermekek különleges apukái. Apák, a köbön!

A Nő az Anya mögött sorozatunk után Csillag Zsuzsi fotóművész különleges apákat, és gyermeküket vette célkeresztjébe fényképezőgépével.

Férfiak, akik a külvilág számára csupán egyszerű férfiak. Találkozunk velük a mindennapok során. A boltban, a pult mögött. Az orvosi rendelőben. Vagy ő szereli a csöpögő csapod. Vagy elbírálja a hitelkérelmed. Kézbesíti a leveled. Tanítja a gyermeked.

Közben nem tudod, mi történik vele otthon. Munka után hazamegy. Férjjé, apává válik. Sérült gyermeket nevelő apává. Ringat, dögönyöz, fürdővizet csinál, beemeli a gyermeket a kádba. Vacsorát pépesít. Cirógat. Reményt ad. Szeret. Tesókkal játszik. Együtt aggódik, örül a legkisebb eredményeknek is párjával. Éjjel pedig a netet bújja, hogy újabb gyógymódokat, terápiákat keressen, vagy válaszokat a megválaszolhatatlan kérdésekre.

Elmeséli, mi történt vele aznap. Híd a külvilág és az otthon között.

Rengeteg férfi van, aki a nehézségek ellenére a kacifántos utat választja egy könnyebb helyett. Aki apaként, férjként, családfenntartóként áll helyt a világban. Sőt, van, aki ő maga marad otthon gyermekével, míg a felesége dolgozik, egyszerűen, mert így praktikus.

VEGYÜK MOST ÉSZRE ŐKET IS! LÁSD MEG MI VAN A FELSZÍN ALATT!